У Києві поліцейські затримали юнака, який пограбував жінку

На зупинці громадського транспорту зловмисник вирвав із рук потерпілої мобільний телефон та намагався втекти. Проте його затримали поліцейські, які патрулювали неподалік. Фігуранту загрожує до чотирьох років тюремного ув’язнення.

Під час відпрацювання на площі Вокзальній співробітники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичної поліції затримали юнака, який пограбував жінку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції на станціях залізничного транспорту, яка задокументувала злочин.

Заступник начальника сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак розповів, що правопорушником виявився 22-річний мешканець Сумської області, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався:

«На зупинці громадського транспорту він підбіг до жінки та вирвав із її рук мобільний телефон. Проте при спробі втечі його помітили та затримали оперативники, які перебували на відпрацюванні неподалік».

У Києві поліцейські затримали юнака, який пограбував жінку


Наразі фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. За скоєне юнаку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии