Правоохоронці затримали киянина, котрий пограбував квартиру на столичній Троєщині

Зловмисник разом із товаришем зламав замок, проник у житло, але при спробі втечі з награбованим на порозі зустрівся з власницею помешкання. Після невдалої спроби зупинити незнайомців жінка викликала поліцію. Одного з фігурантів поліцейські затримали, його спільника розшукують.

До чергової частини Деснянського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що її квартиру на вулиці Оноре де Бальзака пограбували невідомі. Правоохоронці виїхали на місце для документування події.

Правоохоронці затримали киянина, котрий пограбував квартиру на столичній Троєщині


Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала, у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали 31-річного киянина, раніше судимого за крадіжки:

«Ми з’ясували, що він зі спільником шляхом зламу замків проникли до квартири киянки. Поцупивши оргтехніку, зловмисники мали намір залишити помешкання, але на порозі зустріли власницю оселі. Жінка намагалася зупинити незнайомців, однак вони її відштовхнули та втекли. Однак потерпіла встигла запам’ятати прикмети чоловіків, за якими одного з них ми розшукали та затримали за місцем його проживання».



Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вилучили у нього речі, які впізнала потерпіла, та інструменти, якими імовірно вчинили злочин. Пошуки спільника тривають.

«Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Затриманому обирають міру запобіжного заходу», - додав поліцейський.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии