У Дніпровському районі столиці поліцейські затримали іноземця за крадіжку з квартири

Шляхом пошкодження металопластикових дверей балкону він проник до оселі та викрав годинник вартістю близько 10 тисяч гривень. Розпочато кримінальне провадження.

У Дніпровському районі столиці поліцейські затримали іноземця за крадіжку з квартири


Близько 2-ї години на пульт централізованого спостереження надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації в квартирі на проспекті Юрія Гагаріна. Впродовж двох хвилин наряд поліції охорони прибув на місце.



Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на другому поверсі правоохоронці помітили пошкоджені металопластикові двері та невідомого:

«Чоловік, побачивши працівників поліції, вистрибнув з балкону і почав тікати. Завдяки оперативним діям наряду реагування, зловмисника вдалося затримати. Ним виявися громадянин іншої держави 1989 року народження, який перебуває у розшуку за скоєння крадіжки в Солом’янському районі столиці».



Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. При поверхневому огляді у затриманого виявили годинник вартістю близько 10 тисяч гривень та знаряддя злочину: рукавички, викрутку та фомку.



«Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, це – крадіжка. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Судом вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу, а також встановлюється причетність до аналогічних правопорушень. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі», – зазначив Олександр Кузьмін.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии