Киянину, якого затримали за замах на вбивство 19-річної дівчини, повідомлено про підозру

Найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 7 січня на проспекті Лобановського, що у Голосіївському районі столиці, невідомий наніс численні ножові поранення 19-річній дівчині й намагався її зґвалтувати. Потерпілу госпіталізували до лікарні, а поліцейські розпочали пошуки незнайомця.

11 січня правоохоронці розшукали імовірного зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 29-річний раніше не судимий киянин. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили ніж, рюкзак та куртку зі слідами, схожими на кров.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 10 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство, поєднаний із зґвалтуванням або сексуальним насильством) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии