Оперативники затримали киянина за пограбування чоловіка у Шевченківському районі столиці

Після спільного розпиття алкоголю з мешканцем Черкаської області чоловік відібрав у нього 4000 гривень. Зловмисника затримали, а слідчі розпочали кримінальне провадження.

Близько 15:00 до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Старовокзальній невідомий пограбував чоловіка. Черговий негайно направив на місце слідчо-оперативну групу та оперативників.

Заступник начальника відділу поліції №1 Шевченківського управління поліції Олег Гурчин розповів, що правоохоронці опитали потерпілого, відпрацювали прилеглу територію й переглянули записи з камер відео спостереження:

«Ми встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої, як раптом один із них забрав у іншого мобільний телефон та 4000 гривень. Після цього правопорушник втік з місця події у невідомому напрямку. У ході оперативно-розшукових заходів ми встановили фігуранта й затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий за розбійний напад та крадіжку киянин, 1986 року народження».

Оперативники затримали киянина за пограбування чоловіка у Шевченківському районі столиці


Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии