У Києві оперативники затримали чоловіка, який у супермаркеті розрахувався підробленими грішми 

Зловмиснику повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт.

До Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у супермаркеті молодик розрахувався підробленими купюрами. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та задокументувала правопорушення.

У Києві оперативники затримали чоловіка, який у супермаркеті розрахувався підробленими грішми 


Правоохоронці встановили, що на касі чоловік розрахувався двома купюрами з ознаками підробки. Під час поверхневого огляду у нього вилучили вісім підроблених банкнот номіналом п’ятсот гривень, які направили на експертизу.


Правопорушника, 2000 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии