У Чернівцях на збуті амфетаміну затримано слідчого поліції

У протиправній діяльності поліцейського викрили оперативники внутрішньої безпеки НПУ. Спільно з працівниками СБУ та ДБР, під процесуальним керівництвом прокуратури Буковини, його затримали.

У Чернівцях на збуті амфетаміну затримано слідчого поліції


До Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація про причетність окремих співробітників ГУНП у Чернівецькій області до злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. При перевірці було встановлено, що 23-річний слідчий поліції займається збутом амфетаміну та марихуани.

За матеріалами внутрішньої безпеки слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Психотропну речовину він замовляв у постачальника через Інтернет і надалі розповсюджував методом «закладок» з розцінкою: 1 грам амфетаміну за 500 гривень, стільки ж марихуани – за 400 гривень. Клієнтів, які підконтрольно збували наркотики, підшукував серед раніше судимих осіб чи серед підозрюваних у злочинах.


Слідчого затримали у порядку ст. 208 КПК України відразу після чергового збуту амфетаміну. Готується вручення йому підозри та обрання запобіжного заходу. За торгівлю наркотиками поліцейському загрожує кримінальна відповідальність: позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии