Столичні оперативники затримали уродженця Одещини, який обікрав офіс

Зловмисник вночі проник до приміщення, звідки поцупив оргтехніку. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку столичного главку затримали чоловіка за крадіжку з офісного приміщення на вулиці Каховській. На вказану адресу викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського управління поліції, яка задокументувала злочин.

Столичні оперативники затримали уродженця Одещини, який обікрав офіс


Як з’ясувалося, у нічний час правопорушник шляхом підбору ключа проник до приміщення і забрав звідти три ноутбуки. Однак правоохоронці затримали його, коли він із краденими речами залишав місце злочину.



Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний уродженець Одеської області, котрий відбував покарання за аналогічний злочин.



Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне проводження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии