Столичні поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який пограбував працівника автозаправної станції

За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції у серпні 2019 року звернувся оператор автозаправної станції з повідомленням про те, що двоє невідомих вдерлись до службового приміщення, забрали близько 20 000 гривень та втекли на автомобілі у невідомому напрямку.

Столичні поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який пограбував працівника автозаправної станції


Під час відпрацювання працівники поліції встановили особу одного із правопорушників. Це - 46-річний громадянин Грузії, раніше судимий за скоєння розбою. Після нападу на співробітника АЗС фігурант виїхав за межі столиці, проте невдовзі його в Одесі затримали місцеві працівники карного розшуку.



Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт передано до Подільського районного суду столиці. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Особи інших учасників правоохоронці встановлюють і вживають заходів для їх затримання.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии