На Хмельниччині оголосили про підозру водієві, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чинив активний опір поліцейським

41-річному жителю селища Війтівці доведеться відповідати за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Крім того, патрульні склали на нього 2 адмінпротоколи та постанову про адмінправопорушення.

6 січня близько 21-ї години неподалік стаціонарного посту «Війтівці», що у Волочиському районі, екіпаж патрульної поліції виявив транспортний засіб «Toyota Aventis», водій якого, згідно орієнтування, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні одразу ж подали водієві сигнал про зупинку, проте чоловік на це не відреагував і тільки збільшив швидкість.
Під час переслідування зловмисник залишив автомобіль на одній із вулиць селища і намагався сховатися за місцем проживання. Коли на господарство прибули працівники поліції, чоловік поводився досить агресивно, відмовлявся від розмови по суті адмінпорушення і постійно провокував конфлікт, а під час затримання ногою вдарив одного поліцейського в коліно, а іншому наніс удар в голову.

На Хмельниччині оголосили про підозру водієві, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чинив активний опір поліцейським


Агресивного правопорушника затримали за допомогою інспекторів роти тактико-оперативного реагування. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Волочиського відділу поліції.

Наразі правопорушнику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. На період розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Крім того, патрульні склали на нього адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку), а також постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии