Ювенальні поліцейські організували для дітей свято на воді

До Міжнародного дня захисту дітей співробітники управління ювенальної превенції Нацполіції та управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки організували для дітей прогулянку по Дніпру.

Ювенальні поліцейські організували для дітей свято на воді


Поліцейські влаштували свято для малечі, яка позбавлена батьківського піклування, опинилася у складних життєвих обставинах та для дітей, чиї батьки є учасниками операції Об’єднаних сил або загинули під час бойових дій на сході держави.

Зустрічали малечу начальник управління ювенальної превенції Національної поліції України Лариса Зуб, начальник управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Нацполіції Сергій Науменко та волонтери громадської організації «Здорове дитинство без меж».



Під час прогулянки на катері по Дніпру діти разом із поліцейськими змагалися у різноманітних конкурсах, перемагали у вікторинах. Також на малечу чекала розважальна програма з «піратами» та мильними бульбашками.
Начальник управління поліції на воді та повітряної підтримки Сергій Науменко показав дітям, яке оснащення використовують «водні» поліцейські та розповів, як важливо дотриматися правил безпеки на воді.



За словами начальника управління ювенальної превенції Лариси Зуб, таке свято дарує дітям радість та ще більше зближує з тими, хто їх захищає – поліцейськими.


«Нашою метою було просто подарувати позитивні емоції та враження. Водночас, коли і ми, поліцейські, бачимо дитячі посмішки – це заряджає, і хочеться ще більше творити, роботи хороші справи для дітей. Важливо, що малеча розуміла, що може звернутися до нас з будь-якою проблемою, яка її турбує», – зазначила Лариса Зуб.




Нагадаємо, до Дня вишиванки діти та поліцейські «одягнули» Україну у національні барви.

Департамент комунікації
Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии