Столичні оперативники затримали двох жінок, які обікрали харків’янку

Скориставшись неуважністю пасажирки, зловмисниці непомітно витягли з її кишені гаманець з грошима та золоту каблучку. Тепер за скоєне правопорушницям загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.

Столичні оперативники затримали двох жінок, які обікрали харків’янку


Під час патрулювання території залізничного вокзалу до працівників поліції звернулась жінка та повідомила, що декілька хвилин тому її обікрали. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.



Як розповів заступник начальника відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш, поліцейським потерпіла розповіла, що у приміщенні вокзалу повз неї пройшли двоє жінок, після чого вона помітила відсутність особистих речей:

«Ми з’ясували, що правопорушниці непомітно витягли із кишені жінки гаманець з грошима та золоту каблучку. Проте потерпіла встигла запам’ятати їх прикмети та напрямок руху».



Під час відпрацювання злочину оперативники розшукали схожих за описом осіб та затримали їх. Ними виявились 30-річна та 40-річна мешканки Закарпатської області, одна з них раніше судима за майнові злочини. При поверхневому огляді у затриманих виявили речові докази.



За даним фактом слідчий відділу поліції на станціях залізничного транспорту розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п’яти років позбавлення волі. Одній із затриманих оголошено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Щодо спільниці підозрюваної, то вирішується питання про її правовий статус у кримінальному провадженні.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии