Поліцейські Києва привітали учнів та випускників інтернату зі святом останнього дзвоника

Педагоги та вихованці спеціалізованої школи-інтернату №12 Дарницького району приготували святкове вітання для випускників закладу. За доброю традицією до урочистих привітань підшефних долучилися працівники поліції із подарунками.

Підтримати дітей та розділити з ними радість свята до навчального закладу завітали начальник відділу ювенальної превенції столичної поліції Оксана Поплавська та начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Поліцейські Києва привітали учнів та випускників інтернату зі святом останнього дзвоника


Правоохоронці привітали присутніх із закінченням учбового року та побажали усім упевненості в собі, успіхів, міцного здоров’я та мирного неба, а також - гарного літнього відпочинку та восени з новими силами продовжити навчання.



Особливі вітання пролунали від поліцейських випускникам школи-інтернату, які вирушають у доросле життя – всім, хто мріє, стати студентами, та із безліч професій обрати ту, яка буде до душі.



Оксана Поплавська під час святкового заходу в черговий раз нагадала учням про заходи безпеки у побуті, транспорті, на воді та в громадських місцях.

Правоохоронці постійно навідуються до підшефних, аби не просто вберегти їх від необдуманих вчинків, а щоб передати подарунки та різні корисні в навчанні речі.



Дітлахи із задоволенням отримали комп’ютерну техніку, фрукти та солодощі. Також керівництво главку столичної поліції організувало для школярів автобусну екскурсію по Києву із заїздом до дитячого кафе.



Вихованці інтернату підготували яскравий святковий концерт, а педагогічний колектив закладу вкотре подякував працівникам поліції за постійну увагу до проблем цієї школи, та за піклування про дітей.



Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии