У столиці поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом пошкодження автомобіля

Невідомі з невстановленого пристрою пошкодили скло транспортного засобу. Після огляду іномарки правоохоронці не підтвердили факт стрілянини.

До чергової частини Дніпровського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що вона нібито чула постріл у момент руху автівкою на вулиці Петра Запорожця. За вказаною адресою виїхали патрульні та слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці поспілкувалися з можливими свідками та очевидцями події, а також відібрали пояснення у власниці іномарки. Зокрема, правоохоронці зафіксували механічне пошкодження заднього скла автомобілю, а на місці події вилучили металеву кульку. Проте експерти, які детально оглянули транспортний засіб, не підтвердили факт стрілянини.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі. Наразі встановлюються обставини, причини та мотиви скоєння правопорушення.
Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии