Столичні оперативники затримали місцевого наркоторговця

Зловмисник на території Києва збував канабіс шляхом розкладання "закладок". За такі дії фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Столичні оперативники затримали місцевого наркоторговця


Отримавши від місцевих жителів оперативну інформацію щодо збуту киянином канабісу, правоохоронці почали документувати його протиправну діяльність. Працівники управління протидії наркозлочинності затримали фігуранта, а під час поверхневого огляду виявили у нього згортки з наркозіллям.

Після вилучення наркотиків правоохоронці провели за місцем мешкання правопорушника на вулиці Академіка Кіпріанова невідкладний обшук. У результаті процесуальної дії працівники поліції знайшли в оселі понад 30-ти згортків з коноплею.



Встановлено: 30-річний киянин, який раніше не мав проблем із законом, збував заборонені речовини шляхом розкладання "закладок".

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Молодик був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии