Столичні детективи повідомили чоловіку про підозру за нанесення ножового поранення знайомому

Потерпілого доставлено до лікарні, наразі його життю нічого не загрожує. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

До столичної поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Широкій у її чоловіка ножове поранення. На виклик виїхали «швидка» й слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що потерпілий із дружиною проживають у будинку свого знайомого, який також мешкає в сусідній кімнаті. Під час спілкування між 48-річним чоловіком і господарем помешкання виник конфлікт, і останній схопив ніж й вдарив ним опонента у груди.

Столичні детективи повідомили чоловіку про підозру за нанесення ножового поранення знайомому


Потерпілого доставлено до лікарні, наразі його життю нічого не загрожує. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 59-річний раніше не судимий киянин.



Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір'якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии