У Києві поліцейські затримали чоловіка за скоєння розбійного нападу

Зловмисник, погрожуючи ножем, відібрав у жінки мобільний телефон та втік. Тепер йому загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля квартири на вулиці Семашко невідомий відібрав у місцевої мешканки мобільний телефон. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

У Києві поліцейські затримали чоловіка за скоєння розбійного нападу


Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Микита Довгань, 38-річна потерпіла повідомила, що зловмисник погрожував ножем та душив її, внаслідок чого вона втратила свідомість. Прийшовши до тями, жінка виявила відсутність мобільного телефону.

«Ми провели комплекс необхідних оперативно-розшукових заходів та протягом двох годин виявили та затримали нападника. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини, а також за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами», - додав правоохоронець.



Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Суд вирішує питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии