Дніпровський суд столиці визначив мешканцю Полтавщини покарання за пограбування перехожої

Зловмисник штовхнув жінку у груди і, коли вона впала на землю, висмикнув із її рук сумку та втік. За прикметами наряд поліції охорони затримав зловмисника. Тепер наступні п’ять років він проведе за гратами.

Подія трапилася у травні 2018 року на столичному Гідропарку. Тоді до поліції від 37-річної жінки надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку невідомий відібрав сумку з особистими речами. Оперативний черговий надав прикмети зловмисника всім нарядам, що знаходилися поблизу місця скоєння злочину.

Під час відпрацювання прилеглої території наряд поліції охорони помітив чоловіка, схожого за описом. У ході поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у нього речі, які впізнала потерпіла.

Правопорушником виявився 42-річний мешканець Полтавської області, раніше судимий за крадіжки. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, чоловіка засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии