За крадіжки техніки у мешканців хостелу чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі

Клієнт закладу, проживаючи у кімнаті разом із потерпілими, поцупив їх ґаджети, після чого виїхав із хостелу. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт передано до суду.

До поліції звернулися мешканці одного із хостелів Голосіївського району столиці, які повідомили про те, що у них зникла електронна техніка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.
Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Євген Сухарчук, правоохоронці провели огляд місця події та опитали адміністратора закладу і заявників, які повідомили, що речі зникли у період їх відсутності. Разом із тим потерпілі додали, що два ноутбука, планшет, а також пристрої та аксесуари до нього зникли після від’їзду із хостелу хлопця, який проживав із ними в одній кімнаті:

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний раніше судимий за крадіжку мешканець Київської області. Затримали його у готелі неподалік від хостелу, де він через деякий час поселився. При спілкуванні з нами молодик зізнався у скоєних крадіжках та розповів, що викрадені речі здав у ломбард, а гроші потратив на власні потреби та розваги».

Зловмиснику повідомлено про підозру за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт передано до Голосіївського районного суду. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии