Столичні слідчі завершили розслідування щодо квартирних злодїв

Крадії проникли до оселі киянки шляхом підбору ключа. Проте завершити злочин не вдалось, оскільки їх затримали поліцейські.

До Шевченківського управління столиці зателефонувала жінка та повідомила про те, що у будинку на вулиці Парково-Сирецькій двоє невідомих ходять по під’їзду та дзвонять у двері квартир. На місце події негайно виїхали наряд поліції охорони та співробітники карного розшуку, аби перевірити отриману інформацію.

Як розповів начальник слідчого відділення Шевченківського управління поліції Іван Негуриця, на п’ятому поверсі поліцейські помітили зламані вхідні двері, при цьому в помешканні невідомий перегортав одяг у шафі, а інший нишпорив у шухлядах, шукаючи дорогоцінності:
«Крадіїв ми затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони – мешканці Запорізької та Івано-Франківської областей, 1979 та 1989 років народження, які раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок із проникненням у приміщення».

Слідчі Шевченківського управління поліції розслідували кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі скерували матеріали з обвинувальним актом до Шевченківського районного суду столиці. Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии