У Києві поліція затримали на отриманні неправомірної вигоди заступника начальника відділу та слідчого столичного управління ДФС

Затримання відбулось сьогодні, 30 травня, під час одержання 12 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

У Києві поліція затримали на отриманні неправомірної вигоди заступника начальника відділу та слідчого столичного управління ДФС
Оперативники Управління захисту економіки в Одеській області Нацполіції, слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України припинили корупційну діяльність, яку налагодили податківці.

Так, заступник начальника відділу та слідчий вимагали від директора товариства міста Одеса неправомірну вигоду. За 12 тисяч доларів США правоохоронці обіцяли підприємцю припинити кримінальне переслідування та повернути документи, які були вилучені під час обшуків.

Сьогодні, 30 травня, під час одержання визначеної податківцями суми їх було затримано.

Наразі заступника начальника відділу та слідчого ГУ ДФС у м. Києві затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Проводяться слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Санкція статті 368 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадуємо, що 28 травня в Одесі було затримано посадовців міської ради на хабарі.
Наталія Калиновська,

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

[email protected]

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии