У столиці правоохоронці виявили порушення у 20 об’єктах грального бізнесу

На виконання доручення керівництва Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України правоохоронці упродовж останньої доби у столиці проведені заходи з протидії незаконній діяльності об’єктів грального бізнесу.

У результаті вжитих працівниками Управління департаменту стратегічних розслідувань міста Києва та співробітників територіальних управлінь столичної поліції заходів було виявлено порушення у 20 об’єктах грального бізнесу.

У столиці правоохоронці виявили порушення у 20 об’єктах грального бізнесу


Незаконні заклади діяли у різних районах столиці. Загалом вилучено 428 одиниць комп’ютерної техніки з встановленим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор, 32 ігрових автоматів, та 6 одиниць іншого грального обладнання. Крім того, були вилучені гральні столи, фішки та грошові кошти.



Поліція просить громадян повідомляти про діяльність цих закладів.



Нагадаємо, наразі за результатами відпрацювання закрито 152 заклади, поліцейські вилучили обладнання на 46 мільйонів гривень.


Окрім того, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що на виконання рішення Уряду правоохоронці повинні припинити діяльність гральних закладів.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии