Столична поліція допомогла провести святковий концерт для діток до дня Святого Миколая

За підтримки керівництва поліції Києва, громадського діяча Марини Кінах і волонтерки Ксюши Київської для малечі підготували святкові номери, подарунки і різноманітні майстер-класи. Також дітки мали змогу намалювати собі на обличчі аква-грим та сфотографуватися з аніматорами у костюмах ведмежат у фотозоні.

У приміщенні Київської міської державної адміністрації, дітям-сиротам загиблих учасників операції об’єднаних сил, постраждалим внаслідок бойових дій в ООС, переселенцям зі Сходу України, дітям воїнів ООС та діткам з особливими потребами, з багатодітних і малозабезпечених сімей підготували святкове дійство до Дня Святого Миколая.

Столична поліція допомогла провести святковий концерт для діток до дня Святого Миколая




Малеча найбільше чекає цього свята, адже їм хочеться позитивних емоцій та здійснення найзаповітних мрій у новорічні свята. Тож захід відбувся у форматі арт-терапії, аби малята змогли відчути «магію» зими та підтримку з боку дорослих.





До святкового концерту приєднався заступник начальника столичного главку поліції Віктор Нечитайло, який подякував партнерам за співпрацю та зауважив, що допомога дітям є дуже важливою місією для поліції, адже усмішки на їх обличчях найкраща дяка.




Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии