Правоохоронці Київщини затримали зловмисника, який відкрив вогонь по поліцейським

Як повідомлялося напередодні, у місті Яготин чоловік відкрив вогонь з рушниці по наряду поліції, а потім втік з місця події на мікроавтобусі. Тоді на Київщині ввели поліцейські операції "Грім" та "Сирена".

Також, під час проведення невiдкладного обшуку в оселі його батькiв вилучили зброю, зокрема гранатомет та вибухові пристрої.

Правоохоронці Київщини затримали зловмисника, який відкрив вогонь по поліцейським


Впродовж тижня для пошуку озброєного правопорушника кожного дня було залучено від 70 до 90 поліцейських Переяслав-Хмельницького відділку поліції та всіх відділень цього регіону, а також спецпідрозділ "Миротворець".

Увесь цей час правоохоронці відпрацьовували найближчі населені пункти, не лише щоб притягнути його до відповідальності, а й щоб запобігти вчиненню ним інших злочинів проти громадськості.

Розшукали зловмисника сьогодні у с. Кулажинці, Полтавської області, там він переховувався в будинку давньої знайомої.

Його затримали працівгики Яготинського відділку поліці за підтримки спецпризначинцiв КОРД у порядку ст. 208 КПК України.


Відкрито 3 кримінальні провадження з ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) та за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Досудове розслідування триває.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии