У Києві затримали двох посадовців з хабарем у 150 тисяч гривень.

У столиці затримали одного з керівників держустанови Міністерства культури, молоді та спорту України та секретаря комісії структурного підрозділу Державної служби морського та річкового транспорту України. Керівник держустанови вимагав та одержав 100 тисяч гривень хабара, а секретар комісії – 52,5 тисячі гривень.

16 грудня у Києві оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Києві за процесуального керівництва прокуратури Київської області затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили з місця події 100 тисяч гривень.

За отриманні кошти у якості «відкату» один із керівників держустанови Міністерства культури, молоді та спорту України обіцяв підприємцю провести всі необхідні розрахунки за поставлений ним товар.

У Києві затримали двох посадовців з хабарем у 150 тисяч гривень.


Цього ж дня у Києві оперативники обласного управління стратегічних розслідувань, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 затримали секретаря комісії структурного підрозділу Державної служби морського та річкового транспорту України.

За отримання дозвільних документів на керування водними транспортними засобами посадовець вимагав та одержав 52,5 тисячі гривень неправомірної вигоди.



Наразі посадовці затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.


Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии