Київські поліцейські затримали двох підлітків за незаконне заволодіння скутером

Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину, їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Проводиться досудове розслідування.

На лінію 102 надійшла інформація про викрадення мототранспорту. Заявник повідомив, що вночі з парковки зник його скутер «Хонда Джокер», який він залишив біля дому на проспекті Петра Григоренка.

Київські поліцейські затримали двох підлітків за незаконне заволодіння скутером


Дану подію зареєстрували, слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.



Під час вивчення відеозаписів камер спостереження оперативники встановили двох крадіїв, які вчинили злочин. У ході оперативно-пошукових заходів працівники патрульної поліції та відділу кримінальної поліції Дарницького управління затримали підозрюваних: 15-річного учня коледжу та 16-річного десятикласника загальноосвітньої школи.



Хлопці зізналися у скоєному, в них вилучили викрадений скутер. На час проведення досудового розслідування підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии