У Деснянському районі столиці поліцейські затримали студентку з наркотиками

У правопорушниці виявили 55 пакетиків з розфасованою марихуаною, амфетаміном та екстазі. Слідчі розпочали кримінальне провадження, а речові докази направили на експертизу.

[/b]

Відпрацьовуючи територію обслуговування, на вулиці Милославській патрульні поліцейські зупинили дівчину, котра поводила себе підозріло. Правоохоронці перевірили її документи та запитали про наявність заборонених предметів чи речовин. Дівчина зізналася, що має при собі наркотики. Для документування події виїхала слідчо-оперативна група.
За словами тимчасово виконувача обов’язків начальника Деснянського управління поліції Юрія Герасименка, під час поверхневого огляду у 19-річної вінничанки правоохоронці виявили 55 згортків із забороненими речовинами, схожими на марихуану, амфетамін та екстазі:
«Дівчина зізналася, що вона студентка столичного вищого навчального закладу і вирішила «підзаробити» на розкладанні «закладок». Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми направили заборонені речовини на експертне дослідження. Також перевіряємо достовірність показів фігурантки та походження наркотиків».

У Деснянському районі столиці поліцейські затримали студентку з наркотиками


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманій загрожує до восьми років позбавлення волі.

[b]Відділ комунікації поліції Києва


Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии