Українська делегація бере участь у 47-й Європейській регіональній конференції Інтерполу

Конференція Інтерполу стартувала сьогодні, 29 травня, у Польщі. Участь у заході беруть представники правоохоронних органів близько 60 держав. До складу української делегації увійшли представники кількох профільних підрозділів поліції на чолі із Головою Національної поліції України Сергієм Князєвим.

Українська делегація бере участь у 47-й Європейській регіональній конференції Інтерполу


Сьогодні у польському місті Катовіце розпочала роботу 47-ма Європейська регіональна конференція Інтерполу. Відкрив конференцію та привітав її учасників головнокомандуючий поліції Польщі Ярослав Шимчик.



Під час конференції учасники обговорюватимуть питання правоохоронної співпраці в Європі задля створення безпечного середовища. Делегати розглядатимуть виклики, які постають перед правоохоронцями у Європейському регіоні.



Також правоохоронці ділитимуться досвідом у сфері боротьбі із наркозлочинністю та сучасними методами протидії організованим наркогрупам.

Окрім того, у рамках конференції відбулася двостороння зустріч Голови Нацполіції Сергія Князєва та головнокомандуючого поліції Польщі Ярослава Шимчика. Правоохоронці обговорили подальшу співпрацю у протидії злочинності.



Нагадаємо, у Києві суд прийматиме рішення про екстрадицію до Польщі підозрюваного у жорстокому вбивстві та зґвалтуванні. Також раніше повідомлялося, що за минулий рік каналами Інтерполу встановлено місце знаходження понад 800 розшукуваних осіб.

Департамент комунікації
Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии