У главку столичної поліції відбулась позачергова конференція з нагоди 95-ої річниці створення спортивного товариства «Динамо»

Переможців та призерів чемпіонатів серед команд правоохоронних органів нагородили кубками та грамотами, а почесних членів заохотили подяками та відзнаками.

У вітальному слові керівник столичної поліції Андрій Крищенко підкреслив актуальність діяльності організації-ювіляра, адже вона сприяє розвитку та популяризації спорту серед молодого покоління:

«Хочу зазначити, що це товариство перевірено часом, а за роки існування стало ще краще. Змагання серед правоохоронців є гарним прикладом і мотивацією для молоді. Тож ми будемо робити усе можливе, аби підтримувати спорт та розвивати організацію».

У главку столичної поліції відбулась позачергова конференція з нагоди 95-ої річниці створення спортивного товариства «Динамо»


Після присутні обговорили виконання статутних завдань у 2018-2019 роках та затвердили календарний план проведення заходів на наступний рік. Окремо у порядку денному значився пункт стосовно обрання делегатів позачергової Всеукраїнської конференції ФСТ «Динамо».



Про результати роботи організації доповів перший заступник голови Київської міської організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Ігор Панін:

«Ми зробили чимало, але попереду багато ще роботи. Ми повинні не тільки зберегти напрацьоване, а й удосконалити свої досягнення і передати естафету своїм нащадкам».


На завершення начальник столичної поліції Андрій Крищенко нагородив кубками та грамотами переможців і призерів чемпіонатів міської організації ФСТ «Динамо» України серед команд футбольного клубу правоохоронних органів міста Києва за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019», а почесних учасників організації заохотили подяками і відзнаками.



Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии