Столичні детективи завершили досудове розслідування за фактом розбійного нападу на іноземця

Зловмисник втік з місця події, але правоохоронці розшукали й затримали його. Наразі обвинувальний акт направлено до Голосіївського районного суду. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До поліції звернувся іноземець, який розповів про те, що до нього у квартиру на вулиці Новопирогівська проник невідомий чоловік і вдарив його електрошокером. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

Столичні детективи завершили досудове розслідування за фактом розбійного нападу на іноземця


Правоохоронці провели ряд слідчих дій й встановили, що потерпілий, відкриваючи квартиру, помітив пошкоджений замок у дверях, а у кімнаті перебував невідомий чоловік. Заявник з незнайомцем вийшли у коридор під’їзду, де почався словесний конфлікт, внаслідок якого зловмисник застосував до заявника електрошокер і кинувся навтьоки. Огляд місця події показав, що із помешкання правопорушник забрав мобільний телефон потерпілого.



Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, у результаті проведення оперативно-розшукових заходів детективи встановили й розшукали особу зловмисника:



«Ним виявився 37-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».

Наразі досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт передано до Голосіївського районного суду.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии