Поліцейські Донеччини задокументували факти незаконної реалізації лікарських препаратів

В аптеках Покровська та Маріуполя фармацевти незаконно збували кодеїновмісні таблетки. Поліцейські вилучили близько 1500 блістерів підконтрольних пігулок та 20 тисяч гривень від їх продажу. Досудове розслідування триває.

Поліцейські Донеччини задокументували факти незаконної реалізації лікарських препаратів


Оперативники Центрального відділу поліції та Покровська отримали оперативну інформацію про незаконних збут лікарських препаратів, які містять наркотичну речовину.

Під час проведення санкціонованих обшуків під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області в одній з аптек поліцейські Маріуполя вилучили більше 1100 блістерів з кодеїновмісними таблетками, а в Покровську – 400 блістерів підконтрольних препаратів та 20 тисяч гривень.

Вилучене спрямовано на експертизу, після проведення якої буде дана остаточна правова оцінка діям причетних до правопорушення осіб.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 320 «Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» та ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів.










Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии