У Києві поліцейські вилучили у чоловіка гранату

Вибухонебезпечний предмет відправили на експертизу. Розпочато кримінальне провадження.

Працівники карного розшуку спільно із дільничними офіцерами Дніпровського управління поліції у рамках операції «Зброя та вибухівка» на вулиці Марка Черемшини помітили підозрілого перехожого. Чоловіка зупинили для перевірки.

У Києві поліцейські вилучили у чоловіка гранату


Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що під час поверхневого огляду в сумці молодика правоохоронці виявили гранату Ф-1 та запал до неї. Вилучені предмети направили на проведення експертного дослідження.



«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний уродженець Одеси, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Власник боєприпасу розповів, що тримав гранату як сувенір. Ми перевіряємо його покази і з’ясовуємо походження боєприпасу», – додав Олександр Кузьмін.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии