На Кіровоградщині розпочали свою роботу поліцейські офіцери громади

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич привітав правоохоронців, які працюватимуть на території об’єднаних територіальних громад, з випуском та вручив їм ключі від службових автомобілів «Renault Duster».

На Кіровоградщині розпочали свою роботу поліцейські офіцери громади


Центральний регіон України став другим у державі, де стартувала робота поліції у новому форматі. На початку цього року керівник обласного управління поліції області Роман Козьяков провів робочу зустріч з головами об’єднаних територіальних громад, за результатами якої і було підписано відповідні меморандуми про співпрацю.







Заяви на участь у конкурсі на посади поліцейських офіцерів громади подали 65 кандидатів із числа діючих поліцейських. За результатами усіх етапів конкурсу, та, з урахуванням пропозицій від представників територіальних громад, було затверджено на посади 17 працівників поліції.

У подальшому, усі вони пройшли 3- місячний поглиблений курс підготовки на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, де опанували знання та кращі європейські практики у напрямку комунікації з громадою. За тим, на території ОТГ Дніпропетровщини, під пильним наглядом колег і наставників, пройшли 1-місячний курс стажування.

З випуском поліцейських привітав і керівник поліції області Роман Козьяков. Він побажав колегам успіхів у роботі, взаєморозуміння та підтримки від людей.









Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии