Столичні спецпризначенці відсвяткували річницю створення підрозділу

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко відзначив кращих співробітників і переможців турніру з рукопашного бою цінними подарунками та подяками за сумлінне виконання службових обов’язків.

Столичні спецпризначенці відсвяткували річницю створення підрозділу




У вітальному слові керівник столичної поліції зазначив, що за останні роки поліцейські зробили великий крок вперед, не зважаючи на випробування:

«Дякую кожному працівнику за службу. Ви кожного дня йдете на вулиці міста та захищаєте порядок, щоденно затримуєте злочинців, вилучаєте наркотики, зброю - це ваша робота берегти спокій громадян».



До привітання долучився перший командир підрозділу Анатолій Куліков:

«Пишаюсь вами, сміливістю та умінням працювати з людьми. Нехай вас Бог оберігає, і щоб ви довгі роки служили народу України».

Бійців привітав заступник начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Руслан Кузьменко:

«Хочу сказати, щоби ви йшли тільки вперед до нових досягнень, щоби ви пишались вашим підрозділом. Хочу побажати, щоби та кількість особового складу, яка заступає на службу, дорівнювала тій кількості, яка повертається назад. Здоров’я вам та вашим сім’ям».

Заключне слово сказав командир полку Руслан Цикалюк:

«Ми пліч-о-пліч пройшли дуже важкий та тернистий шлях. Ми завжди стояли за український народ та були вірні нашій присязі. Ви виконуєте свої обов’язки та поставлені задачі на високому рівні».




Кращих співробітників полку за сумлінне виконання службових обов’язків, а також переможців турніру з рукопашного бою нагородили подяками та цінними подарунками.



Окрім цього, на урочистостях була присутня донька одного із спецпризначенців, який загинув при виконанні службових обов’язків. Напередодні різдвяних свят правоохоронці вручили дівчинці подарунки.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии