На Кіровоградщині правоохоронці вилучили у громадянина зброю, вибухівку, боєприпаси та наркотики

Поліцейські області та Олександрійського відділу поліції отримали інформацію про те, що один з місцевих жителів може зберігати заборонені предмети та наркотики. В результаті перевірки поліцейські вилучили автомати, гранати з запалами, набої та наркотики.

На Кіровоградщині правоохоронці вилучили у громадянина зброю, вибухівку, боєприпаси та наркотики


Під час санкціонованого обшуку, проведеного працівниками поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури у приміщенні, яке належить 55-річному жителю міста, було виявлено та вилучено 2 автомати, 7 гранат із запалами, обріз гладкоствольної рушниці, близько 2500 набоїв, а також подрібнені рослини коноплі.





Вилучене направлено для проведення експертиз до Кіровоградського обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.




Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України продовжуються. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції

Кіровоградської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии