Поліція затримала на хабарі посадовця Тернопільської районної державної адміністрації

Сьогодні, 2 грудня, працівники обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції, ДВБ Нацполіції та СБУ під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури затримали керівника одного з відділів під час одержання ним частини неправомірної вигоди.

Поліція затримала на хабарі посадовця Тернопільської районної державної адміністрації


В ході проведення процесуальних заходів було встановлено, що посадовець Тернопільської районної державної адміністрації вимагає від громадянина неправомірну вигоду за вирішення питання, що відноситься до його компетенції. Так, за затвердження будівельних паспортів забудови земельної ділянки та декларації про початок виконання будівельних робіт громадянин мав передати посадовцю 4200 доларів США «винагороди».
Сьогодні, 2 грудня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Нацполіції спільно з ДВБ Нацполіції, обласним управлінням СБУ під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури задокументували факт передачі та отримання частини неправомірної вигоди. У службовому кабінеті посадовця правоохоронці вилучили 1500 доларів США, які той отримав у якості хабара.

Наразі тривають першочергові слідчо-оперативні заходи. Вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України

Дії посадової особи підпадають під ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 368 Кримінального кодексу України.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии