«Дитячі» поліцейські провели для столичних школярів «Олімпійський урок»

Під час заходу на спортивному майданчику панувала атмосфера спорту, команди та дружби.

«Дитячі» поліцейські провели для столичних школярів «Олімпійський урок»


Працівники ювенальної превенції столичного главку спільно з представниками фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», з метою популяризації здорового способу життя та профілактики правопорушень серед підростаючого покоління провели спортивний поєдинок. Так, у спортивному залі загальноосвітньої школи № 228 міста Києва змагалися учні 5-8 класів.



Перед початком перегонів школярі разом із гостями вишикувалися у залі та провели зарядку, як справжні спортсмени. Після чого розпочалася боротьба за першість. Змагання включали в себе естафети, квести та різноманітні конкурси, тож діти поділилися на команди.



Школярі-учасники спритно демонстрували силу, витримку, вміння та навики з виконання спортивних вправ. Діти завзято змагалися за отримання перемоги саме своєї команди, та все ж таки перемогла дружба.



На завершення усі учасники отримали подарунки та подяки за активну участь у спортивних змаганнях, у свою чергу дітлахи подякували організаторам заходу за весело проведений час та фотографувалися на згадку.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии