У столиці судитимуть чоловіка, який вбив колишню дружину

Слідчим завершено досудове розслідування відносно 55-річного киянина. Зараз обвинувальний акт перебуває на розгляді у Дніпровському районному суді міста Києва.

Подія сталася влітку нинішнього року у Дніпровському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення про вбивство 55-річної жінки у квартирі на вулиці Каунаській.
У столиці судитимуть чоловіка, який вбив колишню дружину


Слідчий Дніпровського управління поліції Іван Сидоров повідомив, що у ході досудового розслідування правоохоронці встановили причину, за якої зловмисник зважився на злочин:

«Чоловік зателефонував екс-дружині та попросив приїхати до нього, аби обговорити питання щодо продажу квартири. По приїзду між ними виник конфлікт. Розлютившись на колишню дружину за те, що вона не погодилася із його пропозицією, зловмисник схопив кухонний ніж та вдарив жінку у груди. Від отриманої травми потерпіла померла на місці, а кривдник втік».

Працівники карного розшуку затримали зловмисника уже через кілька годин, коли той повернувся додому. За даним фактом слідчий Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Досудове розслідування за фактом вбивства киянки завершено та обвинувальний акт відносно чоловіка направлено до суду. До призначення судом міри покарання зловмисник перебуватиме під вартою. Фігурантові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – зазначив Іван Сидоров.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии