На Івано-Франківщині  поліція затримала шахраїв-валютників 

Аферисти, відволікаючи увагу, надавали фальшиві гривні особам, які мали намір обміняти валюту за вигідним курсом. Затримали зловмисників після чергової злочинної оборудки в Івано-Франківську, де шахраї встигли поміняти «липові» гроші на 25 тисяч доларів США.

На Івано-Франківщині  поліція затримала шахраїв-валютників 


Працівники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з оперативниками карного розшуку та слідчими Івано-Франківській поліції затримали двох чоловіків, які підозрюються у скоєні шахрайства при обміні валюти. 47-річний мешканець Києва та його спільник, 34-річний волинянин, шахрайським шляхом привласнювали чужі кошти. У приміщенні офіс-центру Івано-Франківська вони надали місцевому мешканцю, який обміняв 25 тисяч доларів США, підроблені гривні.


Під час санкціонованого обшуку, за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури, було виявлено та вилучено кошти, які напередодні аферисти привласнили у потерпілого.


Слідчі поліції, за процесуального керівництва прокуратури, готують вручення підозри чоловікам за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та матеріали в суд для обрання їм запобіжного заходу. Одного з фігурантів шахрайства затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии