Столичні поліцейські повідомили одеситу про підозру за пограбування киянина

Зловмисник запросив чоловіка у готельний номер, проте замість застілля з розпиванням алкоголю вирішив пограбувати гостя. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що знайомий у приміщенні готелю відібрав в нього телефон та смарт-годинник. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Як розповів слідчий Подільського управління поліції Олександр Яровий, під час розпивання спиртних напоїв на вулиці заявник познайомився з чоловіком, який у подальшому запропонував продовжити застілля у нього в номері. Однак у кімнаті знайомий відразу вдарив потерпілого в обличчя, після чого відібрав його мобільний телефон та наказав віддати смарт-годинник. Потерпілий виконав вимогу, після чого вибіг із приміщення.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний уродженець Одеси, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Після скоєного правопорушник одразу вирушив до Одеси, де його затримали місцеві колеги за скоєння аналогічного злочину», - додав правоохоронець.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии