Поліцейський спецпризначенець з Хмельницького Артур Гончаренко став чемпіоном України з універсального бою

Нещодавно у Чернівцях закінчився Чемпіонат України з універсального бою. Команда Хмельницької області посіла перше загальнокомандне місце, а поліцейський спецпризначинець Артур Гончаренко здобув перемогу у категорії до 90 кг і представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи.

Поліцейський спецпризначенець з Хмельницького Артур Гончаренко став чемпіоном України з універсального бою


У чернівецькому фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» завершився чемпіонат України з універсального бою. У змаганнях взяли участь більше 200 кращих бійців з 15 областей.

Універсальний бій називають військово-прикладним видом спорту. Він спрямований не тільки на змагання між бійцями, а й на підготовку кадрів для силових підрозділів України. Окрім самих поєдинків на ринзі, учасники також змагаються у влучності стрільби з гвинтівок, долають смугу перешкод та метають ножі.



Приємно, що спортсмени Хмельницької області підтримали свій високий статус і посіли перше загальнокомандне місце. А поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Хмельницькій області Артур Гончаренко переміг у ваговій категорії до 90 кг і тепер представлятиме Україну на чемпіонаті Європи.

Керівництво та весь особовий склад вітає Артура та його тренерів з перемогою і бажає успіхів на міжнародній арені.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии