У Києві за протиправні дії під час акції з нагоди Міжнародного дня пам’яті трансгендерних людей поліцейські затримали шістьох осіб

Затриманих доставили до територіального управління поліції, де діям кожного з них буде надана правова оцінка.

Сьогодні на Михайлівській площі столиці, відповідно до раніше поданої заявки, відбулася акція представників однієї з громадських організацій з метою вшанування пам’яті трансгендерних людей.

У Києві за протиправні дії під час акції з нагоди Міжнародного дня пам’яті трансгендерних людей поліцейські затримали шістьох осіб


Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України посилили заходи безпеки у центральній частині міста.



Під час проведення акції противники заходу намагалися прорвати поліцейський кордон, аби завадити проведенню ходи та влаштували штовханину з правоохоронцями.



За протиправні дії поліцейські затримали шістьох громадян та доставили до територіального управління поліції. Відносно порушників було складено адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.






Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии