Солом’янський суд столиці призначив покарання киянину за пограбування пенсіонера

Чоловік скористався неуважністю 75-річного місцевого мешканця та витягнув у нього з кишені гаманець. Однак його дії помітили небайдужі громадяни, які наздогнали втікача та тримали до приїзду правоохоронців. Зловмисник чотири роки проведе за гратами.

Нагадаємо: до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Відрадному перехожі зупинили чоловіка, який пограбував пенсіонера. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

З’ясувалось, що 75-річний киянин, виходячи із сервісного центру мобільного зв’язку, відчув, як із його кишені хтось витягнув гаманець із грішми та документами. Озирнувшись, він побачив невідомого чоловіка, котрий почав тікати. Небайдужі громадяни, які стали свідками даної події, кинулися на допомогу дідусю і разом їм вдалося наздогнати правопорушника.

Зловмисника передали поліцейським, які затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до районного управління поліції. Фігурантом виявився місцевий мешканець, 1972 року народження, який неодноразово був судимий за вчинення крадіжок та грабежів на території столиці.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии