Столичні поліцейські розшукують зловмисника за розбійний напад на відділення пошти

Зловмисник, погрожуючи зброєю працівникам, забрав з каси понад сім тисяч гривень та втік з місця злочину. Проводиться комплекс оперативних заходів для встановлення та затримання підозрюваного.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий в масці зайшов у приміщення пошти та під погрозою предмета, схожого на пістолет, заволодів готівкою. На проспект Генерала Ватутіна виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції і кінологи.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії: оглянули місце події, опитали свідків, вилучили та опрацьовують відео із камер спостереження.

Столичні поліцейські розшукують зловмисника за розбійний напад на відділення пошти


За показами працівників відділення пошти складений фоторобот особи, яка може бути причетною до даного злочину: на вигляд йому 19-25 років, зріст 170 сантиметрів, худорлявої статури, на обличчі була медична маска. Був одягнений у чорну куртку, темні штани та черевики.



Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові дії для встановлення особи, яка причетна до вчинення даного правопорушення.



Якщо ви впізнали зображену особу, просимо терміново повідомити до Дніпровського управління поліції за адресою: вулиця Червоноткацька, 2 або за телефонами: (067) 650-69-23 та 102.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии