Сергій Яровий: 21-23 листопада в Україні пройдуть масові заходи, правоохоронці готові забезпечити безпеку

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що 21, 22 та 23 листопада в Києві та по всій Україні планується проведення масових заходів. Українці будуть відзначати День Гідності та Свободи, а також вшановувати пам'ять жертв Голодомору. Поліція, гвардійці та рятувальники вже готові забезпечувати безпеку під час заявлених акцій.

Про це він сказав сьогодні, 20 листопада, під час наради.
Сергій Яровий: 21-23 листопада в Україні пройдуть масові заходи, правоохоронці готові забезпечити безпеку


«Поліція, гвардійці, рятувальники, підрозділи вибухотехніків та кінологів, а також поліція діалогу готові до проведення масових заходів. Лише у Києві в ці дні планується проведення п’яти акцій, ми будемо залучати достатню кількість правоохоронців», - заявив Сергій Яровий.
Перший заступник міністра додав, що ситуаційні центри Нацполіції вже розпочали свою роботу.

«Особисто звертаюсь до кожного керівника підрозділу – максимально відслідковуйте оперативну ситуацію та будьте готові на неї реагувати, чітко дотримуйтесь координації та взаємодії», - зазначив Сергій Яровий.
Голова Національної поліції Ігор Клименко наголосив, що акції будуть проходити по всій Україні, не лише в столиці. І найголовніше завдання правоохоронців – не допустити провокацій.


«Національна поліція готова до забезпечення безпеки під час масових заходів. Звертаю увагу особового складу та керівників на те, щоб не допустили провокації під час акцій», - зазначив Ігор Клименко.
Очільник Національної гвардії України Микола Балан зазначив, що згідно вже затверджених планів, на вулицях столиці патрулюватиме достатня кількість солдат Нацгвардії.


«Серед них будуть і групи пожежогасіння, і моніторингу, і групи медичного забезпечення. А для забезпечення стійкого зв’язку ми плануємо розгорнути додатковий пункт управління та забезпечили додаткові резерви», - додав Микола Балан.



«МВС робить усе можливе, щоб заходи пройшли спокійно по всій країні», - резюмував радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии