На Донеччині пройшли змагання з армреслінгу серед поліцейських зі складу ООС

48 правоохоронців з усієї України мірялися силами у стінах спортивного комплексу «Металург» у Бахмуті. Такі змагання відбулися вперше, проте боротьба за перемогу була дуже напруженою.

На Донеччині пройшли змагання з армреслінгу серед поліцейських зі складу ООС


Як зазначив начальник відділу НПУ об'єднаного командного пункту Об'єднаних сил Юрій Горустович, спортивні змагання серед правоохоронців не тільки сприяють фізичному розвитку та укріплюють бойовий дух бійців, вони також є одним із способів психологічного розвантаження та відновлення.

Варто зазначити, що захід пройшов за ініціативи одного з підрозділів поліції та за підтримки керівництва поліції Донеччини. В ньому взяли участь 48 спортсменів. Змагання відбувалися на праву руку, у двох вагових категоріях - до 90 кг та більше 90 кг.

У командному заліку «золото» виборов зведений загін ГУНП в Закарпатській області. Другими були спортсмени з батальйону «Луганськ-1» патрульної служби поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області. Бронзові призери - зведений загін ГУНП в Дніпропетровській області.

"Армспорт — динамічний та видовищний вид спорту, який дає можливість продемонструвати характер, і вказані змагання не стали виключенням", - зазначив заступник командувача ООС Вадим Троян.

Призери отримали нагороди та вітання від заступника командувача ООС.
















Бахмутський відділ поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии