Столичні правоохоронці затримали трьох молодиків за побиття охоронця

Потерпілий знаходиться в реанімації. Лікарі оцінюють його стан як стабільно тяжкий. Зловмисникам оголошено про підозру, їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення від працівника продовольчого магазину про те, що за адресою вул. Ярославська компанія молодих людей побила охоронця, якого у важкому стані госпіталізували. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, правоохоронці опитали свідків правопорушення, відпрацювали прилеглу територію й відео з камер спостереження.

«Ми встановили, що чоловік знаходився на робочому місці, як до нього почала чіплятись компанія молодих людей напідпитку, серед яких була одна дівчина. Один з зловмисників вдарив охоронця по обличчю, після чого разом з двома своїми товаришами почав його бити доти, доки останній не впав на підлогу без свідомості».

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до скоєння даного злочину. Ними виявились троє місцевих мешканців, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

«Фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою» - додав Владислав Іщенко.

Крім того слідчим відділом Подільського управління поліції вирішується питання щодо внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за даним фактом за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии