Київські поліцейські долучилися до Всеукраїнської акції «Тиждень безпеки дорожнього руху»

Для запобігання неприємних ситуацій на дорогах правоохоронці постійно проводять превентивні заходи серед учнівської молоді. Цього разу участь у акції взяли поліцейські відділу ювенальної превенції столичного главку та Управління поліції охорони, які відвідали своїх підшефних.

Київські поліцейські долучилися до Всеукраїнської акції «Тиждень безпеки дорожнього руху»


Вже традиційно під час навчального процесу поліцейські зустрічаються з дітлахами, зокрема, в підшефній спеціалізованій школі-інтернаті №12 Дарницького району. Під час таких візитів правоохоронці нагадують вихованцям про Правила дорожнього руху, аби діти безпечно поводилися на автодорозі.



«Дорожній» урок складався із двох частин. У першій - гості в погонах розповіли хлопцям та дівчатам про те, яких правил безпечної поведінки на дорозі треба дотримуватись та до яких негативних наслідків може призвести нехтування ними.



У другій частині заняття поліцейські ознайомили учнів із спецзасобами, котрі правоохоронці використовують у службовій діяльності, та дозволили їм посидіти за кермом патрульного автомобіля.



По закінченню працівники поліції висловили сподівання, що їх підшефні добре засвоїли дорожню грамоту і завжди будуть дисциплінованими учасниками дорожнього руху.



Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии