Столичні правоохоронці оголосили про підозру крадію електроінструментів

Чоловік разом із товаришем після вживання спиртних напоїв проник у приміщення магазину будівельних матеріалів, звідки викрав товар. Проте невдовзі одного з них затримали працівники карного розшуку, особу спільника встановлюють і розшукують.

Столичні правоохоронці оголосили про підозру крадію електроінструментів


До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку електроінструментів з магазину, що розташований на проспекті Свободи. Для документування події на місце виїжджала слідчо-оперативна група.



Як зазначив слідчий Подільського управління поліції Олексій Чечель, правоохоронці встановили, що правопорушники відламали частину стени з пластику та через отвір проникли всередину. З магазину крадії викрали електроінструменти, завдавши матеріальної шкоди на суму 37 000 гривень.



«Проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили особу, причетну до скоєння вказаного злочину. Ним виявився 32-річний киянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Викрадене майно він сховав на горищі будинку, звідки його ми вилучили після проведеного обшуку», - додав правоохоронець.



Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии