У Києві поліцейські затримали чоловіка за пограбування перехожої

Зловмисник відібрав у жительки Дарницького району сумку та втік, але протягом двох діб правоохоронці та затримали його. Розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції звернулася 59-річна жінка, яка повідомила, що біля станції метро «Харківська» її пограбував невідомий. Чоловік відібрав сумку, в який були мобільний телефон, гаманець, документи та особисті речі.

У Києві поліцейські затримали чоловіка за пограбування перехожої


Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, під час вивчення відеозаписів системи спостереження «Безпечне місто» оперативники встановили особу підозрюваного та протягом двох діб розшукали та затримали його:

«Зловмисником виявився раніше судимий за вчинення крадіжок 29-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі. Встановлюється причетність затриманого до аналогічних правопорушень».

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии